Lady GaGa oboževalcem svetuje, naj ne dopustijo, da bi spolnost 'upravljala' njihovo življenje. Foto: Reuters
Lady GaGa oboževalcem svetuje, naj ne dopustijo, da bi spolnost 'upravljala' njihovo življenje. Foto: Reuters

24-letnica s pravim imenom Stefani Germanotta meni, da življenje brez seksa ni nič nenavadnega, kar priporoča tudi svojim zvestim oboževalcem. "Ne morem verjeti, da bom dejala to, toda ne seksajte. Trenutno nisem v zvezi in za to sem se sama odločila, saj nimam dovolj časa, da bi koga dobro spoznala. Živim v celibatu, kar je dobro," pravi zvezdnica.

Svojim oboževalcem sporoča, naj bodo taki, kot si želijo. "Ne smete z nekom spati zgolj zato, da bi si dvignili samozavest. Če niste pripravljeni na seks, vam tega ni treba početi. Če ste, lahko zaščito dobite tudi na mojih koncertih," je še povedala Lady, ki oboževalcem svetuje, naj jim spolno življenje ne "kroji" življenja.

"Kul je biti močan in neodvisen"
"Seks z različnimi ljudmi ni več kul. Kul je biti močan in neodvisen," pravi zvezdnica, ki je vzornica mnogim mladim po svetu, na kar je ponosna. "Svojim oboževalcem želim biti za zgled. Nisem ena izmed tistih, ki se ukvarjajo le sami s seboj, skrbi me tudi za moje oboževalce in do njih imam neko odgovornost," je sklenila zvezdnica.

Spodaj si lahko ogledate nekaj videospotov Lady GaGa - med njimi tudi spot za skladbo Telephone, ki jo je posnela z Beyonce.