Minka pravi, da ji je prav 30. rojstni dan prinesel najboljšo samopodobo. Foto: EPA
Minka pravi, da ji je prav 30. rojstni dan prinesel najboljšo samopodobo. Foto: EPA

Najprej je bila leta 2004 to Angelina Jolie, nato so se zvrstile Jessica Biel, Scarlett Johansson, Charlize Theron, Halle Berry in lani Kate Beckinsale, letos pa se bo na novembrski naslovnici revije Esquire bohotila še Minka Kelly. Seksi temnolaska je prehitela svoji veliki tekmici Christino Hendricks in Brooklyn Decker, ki sta letos laskave naslove za najlepše in najbolj seksi pobirali kot za stavo.

30-letna Minka, sicer spremljevalka zvezdnika newyorških jenkijev Dereka Jeterja, je v intervjuju za to številko revije Esquire spregovorila tudi o svoji mami, ki je bila striptizeta. "Odraščati z njo je bilo neznansko zabavno in sproščeno. Domov iz službe je prihajala okoli treh zjutraj in me včasih kar takrat sredi noči zbudila, da sva šli nakupovat," se spominja Minka.

Za zvezdnico, ki je ameriške gledalce očarala z vlogo navijačice Lyle Garrity v seriji Friday Night Lights, je bilo to prvo fotografiranje z erotičnim nabojem. "Bilo je razburljivo in osvobajajoče. Ko sem videla slike, nisem mogla verjeti, da sem to jaz," je povedala lepotička.