Neki Nemec je iznašel robotizirano lutko, za katero pravi, da se pri seksu z njo skorajda ne čuti razlike v primerjavi s pravo žensko. Foto:
Neki Nemec je iznašel robotizirano lutko, za katero pravi, da se pri seksu z njo skorajda ne čuti razlike v primerjavi s pravo žensko. Foto:
Dildo
Zemeljski angel je prvi vibrator, sestavljen iz recikliranih materialov.
The Real Touch
The Real Touch je revolucionarna naprava, ki združuje visoko tehnologijo in vitrualno resničnost.
Sweet release
Sweet release naj bi pomagal tistim ženskam, ki se jim gabi vonj in okus sperme. Foto: www.shytobuy.co.uk

Pozabite desnico ali stari vibrator - v zadnjih letih so izumili številne tehnološke domislice, tako za ženske kot za moške. Preverite, kateri so najboljši seksualni izumi desetletja.

1. Orgasmatron: Američan Stuart Meloy je leta 2003 izumil elektronsko napravo, ki spodbuja spolne občutke. V praksi gre za spodbujevalnik hrbtenjače, imenuje pa se Orgasmatron. "To morate naučiti mojega moža," je dejala ženska, ki ga je prva preizkusila.

2. Tablete za spreminjanje okusa sperme: V Veliki Britaniji so že na prodaj posebne tablete, s katerimi sperma izgubi neprijeten slan okus in jo "opremi" s sadnim okusom jabolka. Nove tablete s pomenljivim imenom "sweet release" (sladka izpustitev) seveda niso namenjene moškim, ampak predvsem ženskam, ki ne prenesejo okusa sperme in morajo predčasno končati oralni seks. Tablete, od katerih naj bi imela korist tako ženska kot moški, je za pravi učinek treba jemati najmanj en teden, poleg okusa pa naj bi se spremenil tudi vonj sperme.

3. "Kloniranje" penisa: Profesionalni komplet, imenovan "Clone-A-Willy", je ponudbo vibratorjev povzdignil na povsem novo raven. S pomočjo tega kompleta lahko naredite odlitek vašega penisa in iz njega naredite popolnoma originalen vibrator. Vsebuje vse potrebne sestavine za izdelavo dovršene kopije od livarske forme, prahu za ulivanje, termometra, tekočo prosojno gumo, paličico za mešanje, vibrator in seveda navodila za uporabo (v angleškem, nemškem in francoskem jeziku). Komplet je na voljo tudi pri nas.

4. G-točka: Za odkritje znamenite točke G je zaslužen nemški ginekolog Ernst Grafenberg, ki mu je odkritje "skritega zaklada" uspelo v štiridesetih letih prejšnjega stoletja. O tem je bila napisana tudi knjiga s preprostim naslovom "The G-Spot" (G-točka), ki je kmalu postala ena najbolje prodajanih knjig. Od takrat dalje na milijone žensk uživa v igranju s to ekskluzivno točko, industrija igrač za odrasle pa jim je z ustvarjanjem celotne linije proizvodov pri tem zelo pomagala. Skrivnostna G-točka je sicer tema špekulacij že dolgo let, a vsaj med znanstveno srenjo se je v tem desetletju le ustvarilo prepričanje, da resnično obstaja.

5. Prvi do okolja prijazen erotični pripomoček: Masažni valj (beri vibrator) po imenu "The Earth Angel" (Zemeljski angel) je prav poseben vibrator. Sestavljen je namreč iz popolnoma recikliranih materialov, napolni pa se ga preprosto z močjo človeških rok, saj vsebuje posebno ročico in akumulator. Proizvajalec navaja, da štiriminutno vrtenje ročice v obratno smer urinega kazalaca zagotavlja kar polurno delovanje vibratorja. Edina slaba stran novega vibratorja je cena - pripomoček je namreč od običajnega še enkrat dražji.

6. Tenga: Gre za moški pripomoček, ki je namenjen predvsem za samozadovoljevanje. Njegova notranjost posnema vaginalne stene, za užitek pa skrbijo "vibrajoči elementi", ki imajo tri različne nastavitve. Iznašli so ga na Japonskem, do zdaj pa je bilo po svetu prodanih že več milijonov primerkov.
7. Lubrikant za njo in za njega: K-Y Yours+Mine je poseben paket dveh lubrikantov, ki je namenjen za popestritev spolnih doživetij parov. Prvi je namreč izdelan po občutku moških, drugi pa žensk.

8. Robotizirana spolna lutka: Za iznajdbo tega izuma je "kriv" nemški letalski tehnik Michael Harriman, ki je želel nadgraditi obstoječe napihljive lutke, pri nas znane tudi kot "ančke". Robotke so vsaj po videzu obraza zelo podobne pravim ženskam, lahko pa se celo pohavalijo s tem, da znajo globoko dihati in imajo zaradi notranjih grelcev stalno človeško temperaturo. Harriman pravi, "da je lutko skorajda nemogoče razlikovati od prave ženske". To verjetno ve le on sam in tisti, ki so reč kupili na eBayu ...

9. "The Real Touch" (Pravi dotik): Neki nekdanji Nasin inženir je kreiral napravico, ki pri moških obljublja popoln občutek zadovoljitve. Gre za spolno igračko, ki se s pomočjo USB-priključka priklopi na računalnik in prilagaja gibanje v sozvočju filma za odrasle. V osnovi gre torej za revolucionarno povezavo med visoko tehnologijo in virtualno resničnostjo, ki omogoča ultimativno samostojno spolno izkušnjo. Za pravilno delovanje napravice sta sicer potrebna voda in lubrikant, ki varujeta pred nezaželenimi poškodbami.