Taylor Momsen zelo glasno pove, da je ne zanima, kaj si ljudje mislijo o njej. Foto: Revolver
Taylor Momsen zelo glasno pove, da je ne zanima, kaj si ljudje mislijo o njej. Foto: Revolver
Taylor se je začela oblačiti precej drzno že pri 15 letih.

Tokrat na naslovnici revije Revolver ne nosi kaj dosti več kot podvezice. In pištole.
Američani so drznih in vročih naslovnic z napol golimi zvezdicami sicer že vajeni, a glede na to, da Taylor še ni polnoletna, je stvar malce spornejša. Še posebej, ker najstnica s podobnimi opravami buri domišljijo moških že približno dve leti.
Tokrat pozira na naslovnici Revolverja ob posebni izdaji revije z naslovom Najbolj vroče bejbe hardrocka (Hottest Chicks in Hard Rock) v črnih samostoječih hlačnih nogavicah, vrtoglavo visokih petah in z njenimi že prepoznavnimi močnimi temnimi ličili.
Kot poroča Popeater, je videti, da se Taylor na vso moč trudi dokazati, da je odrasla, in v ta namen trga s sebe vse, kar je še ostalo od pridne punčke, ki je igrala v filmu Kako je Grinch ukradel božič.
Z motorno žago in meči
Fotografije v reviji prikazujejo Momsenovo, sicer pevko skupine The Pretty Reckless, v različnih fazah slečenosti, pri čemer se oklepa najrazličnejšega orožja, od pištol in mečev, ter motorne žage.
A kar bo najverjetneje povzročilo še večji odziv javnosti, je tisto, kar 17-letnica pove v intervjuju: "Če je dober videoposnetek seksa, ga bom gledala ... Nekateri pornozvezdniki so mi všeč. Imam par najljubših. Ampak moram reči tole: Tisti video Tommy Leeja in Pamele Anderson ni bil najboljši. Tommyja Leeja ne bi pof***."

Čisto resno o seksu
Če je mlada igralka "rockzvezdnica" ali ne, je sicer stvar presoje, nedvomno pa je intervju v Revolverju poln vprašljivega materiala, saj najstnica razglablja o vsem, od seksa in masturbacije do zvezdnikov resničnostnih šovov.
Momsenova med drugim pove še, da je kot otrok napisala pesem, ki jo je zdaj izdala Heidi Montag iz MTV-jeve resničnostne serije The Hills. "Pri 8 letih sem napisala pop pesem Blackout in jo posnela kot demoposnetek. Heidi Montag pa je pesem zdaj izdala kot singl. OK, stara, poješ tekst osemletnice, ampak kul je," razlaga Momsenova.

Zvezdnica Opravljivke je sicer slačenja že vajena - v svojem videu Make Me Wanna Die, ki si ga lahko ogledate spodaj, tako, denimo, nosi še skoraj manj kot na naslovnici Revolverja.