Pesem Why Don't You Love Me je Beyoncé pomagala napisati mlajša sestra Solange. Foto: EPA
Pesem Why Don't You Love Me je Beyoncé pomagala napisati mlajša sestra Solange. Foto: EPA

Christina v pomanjkljivih oblačilih izzivalno pleše in razkazuje svoje izklesano telo, medtem ko prepeva, da ta večer to ni ona (Not Myself Tonight). Med plesom jo primejo za prsi, poljubi se z dekletom, objema se s postavnim mladcem in si nadene zlato ovratnico z lisicami.

Beyoncé se je odločila za mirnejšo različico, vendar nič manj izzivalno. 28-letnica v svojem novem videospotu za pesem Why Don't You Love Me (Zakaj me ne ljubiš) igra razočarano gospodinjo v retrostilu.

V pesmi se sprašuje, zakaj je fant ne potrebuje, in mu dopoveduje, da ni ničesar takega na njej, česar ne bi mogel ljubiti. Pohvali tudi svojo zadnjico, ki jo v videospotu veselo razgibava. Pojavi se v nekoliko drugačni vlogi, saj opravlja hišna opravila. V odprti srajčki popravlja avto, v vročih hlačkah pomiva posodo in čisti prah, na koncu pa si privošči tudi kopel.

Še ne polnoletna Miley je pred kratkim napovedala, da se bo na sceni pojavila v drugačni, bolj izzivalni podobi. In to je tudi storila. Posnela je video za novo pesem z naslovom Can't Be Tamed (Ne da se me ukrotiti). V njem Miley ni več nedolžna najstnica, ampak zapeljiv temni angel.

Miley je videospot komentirala: "Res je, da je seksi, vendar to ni njegovo bistvo." Glede na to, kaj vse nam glasbeniki poleg glasbe ponujajo v videospotih, se z njeno izjavno marsikdo ne bi strinjal ...

Spodaj si lahko ogledate videospote teh treh privlačnih pevk.

Not Myself Tonight

Why Don't You Love Me
Can't Be Tamed