Če se odločite za seks na pokrovu avtomobila, ne pozabite preveriti, ali ni voznik še vedno v vozilu! Foto:
Če se odločite za seks na pokrovu avtomobila, ne pozabite preveriti, ali ni voznik še vedno v vozilu! Foto:
Seks na plaži
Seks na plaži se v nekaterih državah kaznuje zgolj z ustnim opominom, drugje pa tudi z denarno ali celo zaporno kaznijo.

Najpogosteje se zaplete pri izbiri kraja za spolno občevanje, ki je lahko - milo rečeno -nenavaden, zato včasih nikakor ne gre brez prič. Pri Examinerju so zbrali pet zanimivih zgodb, ki vključujejo sodnika, šolskega ravnatelja, navaden avto, policijski avto in javno plažo v napačni državi.

Na začetku leta so policisti ustavili mazdo, za volanom katere je sedel Norvežan, v njegovem naročju pa je sedelo dekle in vase sprejemalo njegovo bogastvo. Hitrost vozila, izmerjena z radarjem: 160 km/h!

Zakleni vrata in izključi kamere!
Ameriški sodnik je našel zanimiv način krajšanja časa med obravnavo dolgočasnih primerov - takrat se je namreč poigraval s pumpico za penis. Včasih pa jo je uporabil tudi, kadar so bili primeri malce preveč - razburljivi. Neki ravnatelj je v svoji pisani pogosto gostil različne ženske, ki so ga razveseljevale z erotičnimi prijemi. Poskrbel je tudi za zasebnost, saj je vedno skrbno zaklenil vrata. A obenem popolnoma pozabil na varnostne kamere v svoji pisarni ... Britanski par se je strastem predal kar na javni plaži, a v Združenih arabskih emiratih, ki slovijo po strogih zakonih. Ljubimcema je zato grozila kar šestletna zaporna kazen.

Več sreče pa sta imela Nizozemca, ki sta segla drug po drugem kar na pokrovu parkiranega avtomobila. Ne samo da sta spregledala, da gre za policijsko vozilo, ušlo jima je tudi to, da policista še vedno sedela v avtomobilu! Njuna predstava pa je moža postave očitno spravila v dobro voljo, saj sta izstopila iz vozila in ju zgolj prijazno opomnila, naj si izbereta bolj primeren prostor za ljubljenje.