O lutkah namerava posneti tudi dokumentarni film. Foto: EPA
O lutkah namerava posneti tudi dokumentarni film. Foto: EPA

57-letni Dave Hockey vztraja, da ženi ni prav nič mar za njegovo nenavadno potovanje, ki ga bo stalo kar okoli 20.000 evrov. Do zdaj je s svojimi umetnimi prijateljicami z velikimi plastičnimi prsmi, živordečimi ustnicami in odprtino tam, kjer jo imajo moški najraje, že prepotoval ZDA ter Veliko Britanijo.

Oče dveh otrok je dejal: "Moja žena razume, da je to moj konjiček. Lutke je ne ogrožajo, saj se zaveda, da je nikoli ne bom zamenjal za gmoto silikona v obliki ženskega telesa."

Vse je oblekel in uredil
Svoje sedem tednov dolgo potovanje ves čas snema s kamero, na poti pa se srečuje tudi z lastniki drugih lutk, saj želi posneti dokumentarni film o tem spolnem pripomočku. Med ogledi je tako lutko Bianco, ki jo ima najraje, peljal na skok s padalom, z njim je jezdila konja in se vozila z motorjem. Poleg tega je za vso šesterico - poleg Biance njegov "harem" sestavljajo še Jessica, Gabrielle, Jocelyn, Lilly in Ruby - kupil za 2.000 evrov bleščečih oblek, vsaka je dobila tudi svojo lasuljo in salonarje.

Dejal je: "Prvo lutko sem kupil novembra leta 2006 in od takrat me vedno spremljajo. Resnično se mi zdijo prikupne. Vsak moški, ki trdi nasprotno, laže."