Obiskovalci graščine se sami odločijo, ali bodo Dito fotografirali ali jo opazovali, kako se hladi. Foto: Perrier
Obiskovalci graščine se sami odločijo, ali bodo Dito fotografirali ali jo opazovali, kako se hladi. Foto: Perrier

V oglaševalski kampanji za vodo znamke Perrier tako ne vidimo čistih potokov, gora, pokritih s snegom, in podobnih prizorov, ki so velikokrat pojavijo v takih oglasih. Pri francoskem podjetju so k sodelovanju povabili privlačno 37-letnico, ki uporabnikom spletnega portala te mineralne vode odpre vrata v svojo graščino.

Obiskovalce povabi, naj ji sledijo, nato pa se morajo ti sami odločiti, ali bodo vstopili skozi vrata, na katerih piše Temna soba, ali skozi druga, za katerimi se skriva soba, poimenovana Vrži kocko. Ta so bila večkrat uporabljena, saj obiskovalcem Dita v tej sobi postreže s 'hladno prho'.

Če želite, da se Dita polije s stekleničko mineralne vode, ki je 'ravno pri roki', morate imeti srečo in si to priigrati s kockanjem. Če vam uspe, lahko vidite, kako Dita dvigne stekleničko nad svoje telo in si začne prsi polivati z vodo. Kdor vstopi v Temno sobo, pa se prelevi v fotografa, ki mu lepotica pozira v spodnjem perilu.

Nekdanja žena razvpitega rockerja Marilyna Mansona je o mineralni vodi povedala: "Včasih sem občudovala Perrierjeve hostese in sem si želela biti kot one. V čast mi je, da sodelujem z znamko, ki je v preteklosti sodelovala tudi z Andyjem Warholom."

To vodo so oglaševale tudi nekatere druge zvezdnice. Pred Dito je s stekleničko pozirala 'prijateljica' Jennifer Aniston. V čast Diti bodo pri Perrieru oblikovali omejeno kolekcijo stekleničk, ki jih bo krasila njena podoba.

V dvorec lahko vstopite prek uradne spletne strani, spodaj pa si lahko ogledate nekaj izsekov.