Kelly Brook je ena tistih Britank, ki ji rojakinje najbolj zavidajo seksi postavo. Foto: Ultimo
Kelly Brook je ena tistih Britank, ki ji rojakinje najbolj zavidajo seksi postavo. Foto: Ultimo

Privlačna Britanka je postala nov obraz in telo znamke spodnjega perila Ultimo in posnela tudi televizijski oglas za njihovo pomladno kolekcijo. 32-sekundni posnetek, v katerem Kelly razkazuje svoje zavidanja vredne obline, je na spletu že velikanska uspešnica. To je njena prva manekenska naloga po praznovanju 30. rojstnega dne novembra lani.

Bralci revije FHM so Kelly izbrali za najbolj seksi žensko na svetu, oblikovalka perila Michelle Mone pa je povedala: "Kelly je naravna lepotica in je brez truda seksi, zato je tudi popolna izbira za Ultimo." Pri omenjeni znamki perila je Brookova nasledila nekdanjo članico zasedbe Spice Girls, Mel B.

Fant: "Na plakatih je premalo oblečena"
Oglasi za Ultimo pa naj bi malce razjezili Kellyjinega spremljevalca Dannyja Ciprianija, ki pravi, da bi morala biti na plakatih oblečena v več kot le spodnje perilo. Angleški zvezdnik ragbija naj bi nekaj dni po začetku predvajanja omenjenega oglasa in objave velikih plakatov po vsej državi izjavil: "Videti je odlično, a mislim, da bi morala imeti na sebi več oblek."

Danny in Kelly, ki je bila pred Ciprianijem romantično povezana z igralcema Jasonom Stathamom in Billyjem Zanom, se kmalu selita v Avstralijo, kjer bo Cipriani igral za melbournski ragbiklub Rebels.

Vroči oglas za Ultimo in nekaj fotografij s Kelly v glavni vlogi (in v spodnjem perilu) si oglejte spodaj.