Jessica je v filmu Powder Blue nastopila kot striptizeta, poleg zapeljivih gibov pa se je na odru celo polila z voskom. Foto: MMC RTV SLO
Jessica je v filmu Powder Blue nastopila kot striptizeta, poleg zapeljivih gibov pa se je na odru celo polila z voskom. Foto: MMC RTV SLO

Preteklo leto je bilo ob številnih zanimivih videih, med katerimi bi sicer težko kakšnega posebej izpostavili, kar pestro.

Domačih pornofilmov je bilo bolj malo, je bilo pa mogoče videti kar nekaj gole kože znanih estradnic, kot je npr. Carmen Electra, ki se v svojem videu zabava z eno izmed svojih prijateljic, pa Jessica Biel, ki se je precej slekla v filmu Powder Blue, svoje pa seveda ni pozabila dodati niti bogata razvajenka Paris Hilton, ki se je pred kamero "zvijala" v kopalni kadi.
Službeno sta svoje cunjice odvrgli nekdanja članica zasedbe Spice Girls Mel B (nastopila je v vroči lasvegaški predstavi Peep Show) in še ena z umetnimi prsmi, Lindsay Lohan, ki je opravila snemanje za italijansko revijo Muse.

2009 seveda ni minilo niti brez različnih zabavnih videoposnetkov, med katere smo uvrstili parodijo na nekdanjo ameriško podpredsedniško kandidatko Sarah Palin, oglas za vitalno starost, francoski vadbeni pripomoček, seksi napovedovalko vremena in (pre)hiter vlak smrti.

Videe, ki smo jih spregledali, lahko objavite pod komentarji.

Jessica Biel v filmu Powder Blue
Domači video Carmen Electre
Slačipoker
Francoska igra
Modrček - ženska torbica
Domači videoposnetek Paris Hilton
Sophie Reade
Poljubljanje s Charlize Theron
Lindsay Lohan - Muse
Seksi vremenarka Petroula Kostidou
Mel B - Peep Show
(Pre)hiter vlak smrti