Gary je že nekaj let zaščitni obraz blagovne znamke Walers. Foto:
Gary je že nekaj let zaščitni obraz blagovne znamke Walers. Foto:
Oglas
Oglas so snemali v Južnoafriški republiki, saj je britansko vreme premrzlo za tovrstne podvige.

Kot glavna zvezda oglasa se pojavi upokojeni britanski nogometaš Gary Lineker, v katerem se 49-letnik predstavlja kot bodibilder z napetimi bicepsi in izklesanim telesom.

Vendar Gary za svojo vlogo ni bil ure in ure v telovadnici, ampak je enostavno oblekel posebno "mišičasto obleko", ki daje gledalcu iluzijo, da gledajo kopijo Michelangelovega Davida. "To je zagotovo eden najbolj nenavadnih Walkersevih reklam, ki sem jih kdaj snemal," je za Daily Mail povedal Gary.

Oglas s pridihom drame
V oglasu se goli Gary vkrca na avtobus, medtem ko grizlja čips in sprejema poželjive poglede drugih potnikov. Njegove sanje se končajo, ko se mu obleka zatakne na avtobusnih vratih in naključni potniki spoznajo, da nogometaš sploh ni dvigoval uteži. Nekdanji nogometaš na koncu pokaže svojo pravo postavo in zakrije svoje premoženje z vrečko čipsa.

Čeprav se vse vrti okoli 49-letnika, pa v spotu lahko zasledimo še druga lepo izklesana telesa, ki se preizkusijo v vlogah poštarja, mehanika in vrtnarke ob zvokih uspešnice dueta Air, Sexy Boy.

Premetena poteza oglaševalcev
"Vemo, da je januar čas, ko ljudje malo bolj pazijo, kaj pojedo, potem ko se pregrešijo za božično-novoletne praznike. Toda to ne pomeni, da se morajo odpovedati stvarem v katerih uživajo in se držati stroge diete," je o oglasu spregovoril tržnik blagovne znamke Walers Krys Jankowski.

Oglas si lahko pogledate spodaj.