Pripravili so odlično mešanico starih in novih pesmi ter jih v dobri uri predstavili navdušenemu občinstvu. Foto: Bojan Okorn, Temma X
Pripravili so odlično mešanico starih in novih pesmi ter jih v dobri uri predstavili navdušenemu občinstvu. Foto: Bojan Okorn, Temma X
Big Foot Mama
Zabava se je skupaj s člani skupine nadaljevala še pozno v noč. Foto: Bojan Okorn, Temma X

Izbira prizorišča ni bila naključna - prav tam so fantje pred 17 leti navdušili s svojim prvencem Nova pravila. Vstopnice za dogodek, na katerem so se med posebnimi gosti večera pojavila velika imena slovenske glasbene scene, so menda pošle v pičlih dveh dneh.

Koncert, na katerem so "bigfootmamovci" predstavili novi album skupaj s po enim komadom z vsake plošče, ki so jih na spletni strani skupine izbirali njihovi oboževalci, je trajal dobro uro in je navdušil s svojo pristnostjo, sproščenostjo skupine ter intimnostjo, ki jo ponuja Kudova dvorana, so sporočili predstavniki skupine.

Rdeča nit: Važno, da zadane
Obiskovalce je tokrat pričakal sprejem, prežet z rdečo nitjo novega albuma: ves večer so mična dekleta gostom točila viski, vonj indijskih dišav in kulinaričnih specialitet pa je obiskovalce privabljal v Kudovo galerijo, kjer je skupina predstavila prerez vseh let svojega delovanja s simbolično razstavo BFM majic, fotografij in predmetov, ki so Bigfoote zaznamovali skozi leta. Na plazmah, razporejenih po Kudovih prostorih, so ves večer predvajali videospote skupine, skupaj z najnovejšim Važn' da zadane. Bigfootovci so se po koncertu pridružili obiskovalcem in gostom ter z njimi še pozno v noč proslavljali novi album.

Predstavitveni koncert je šele začetek nastopov, ki bodo do novega leta sledili po vseh večjih slovenskih krajih in svoj vrhunec dosegli v predprazničnem času. Album Važno, da zadane pa je že na prodaj v vseh glasbenih trgovinah.