Tudi njuna prihajajoča albuma se bosta borila za najvišja mesta na glasbenih lestvicah. Foto: Reuters
Tudi njuna prihajajoča albuma se bosta borila za najvišja mesta na glasbenih lestvicah. Foto: Reuters

Oboževalci Britney Spears so že več mesecev čakali na dolgo obljubljeno skladbo Make Me, saj so se na spletu že dalj časa pojavljale majhne podrobnosti o pevkinem sodelovanju z raperjem G-Eazyjem.

Skladba, ki je zgolj uvertura v njen deveti studijski album, pa ni v tipičnih ritmih, ki so sicer značilni za Britney - na neki način spominja na najnovejše pesmi Selene Gomez in Zayna Malika, v besedilu pa se kaže podobnost z Rihannino Work in Work From Home zasedbe Fifth Harmony.

Katy Perry pa je pred dnevi prvič po treh letih javnosti pokazala nov material, saj njen zadnji album Prism letos praznuje že tretji rojstni dan, poroča Vanity Fair.

Skladba Rise je bila izdana kot presenečenje za oboževalce zgolj nekaj minut po Britneyjini. Pesem sicer ne bo del njenega naslednjega albuma, temveč je zgolj nekakšen dodatek, televizijska hiša NBC pa jo je izbrala za svojo himno letošnjih olimpijskih iger.

"Ta skladba je v meni vrela že nekaj let in zdaj jo končno lahko predstavim občinstvu. Inspiracija me je vodila k temu, da jo izdam že zdaj in ne čakam do izida plošče, saj je zdaj čas, ko se mora svet povezati bolj kot kadar koli do zdaj," je pevka zapisala v izjavi.