Aritmija se na male zaslone vrača 3. februarja. Foto: Igor Nardin
Aritmija se na male zaslone vrača 3. februarja. Foto: Igor Nardin

Ustvarjalci napovedujejo, da se bodo naslednje leto z gledalci srečevali pogosteje in v novem terminu. Aritmični bodo vsako sredo zvečer, in sicer v uro in pol dolgem glasbenem paketu, ki ga bosta sestavljala tako oddaja kot Aritmični koncert. Preden začnejo z novim tempom 3. februarja, pa so pripravili za gledalce premiero štirih Aritmičnih koncertov.

Postregli bodo s posnetkom koncerta Borghesie v Kinu Šiška, studijskega koncerta Red Five Point Star z vrhniškim Big Bandom, letošnjih Izštekanih 10 ter s studijskim koncertom šestih najstniških zasedb, ki so jih posneli v sodelovanju z mladinsko glasbeno oddajo V svojem ritmu.

"Čaka nas tudi glasno praznovanje desete obletnice edinega urbano-glasbenega kotička na TVS z Aritmičnim festivalom," napoveduje urednica oddaje Maja Pavlin.

Zadnjo oddajo letošnjega leta si boste lahko pogledali ob 22.25 na 2. programu Televizije Slovenija.

A še pred tem čaka gledalce zvečer zadnji odmerek Aritmije za letošnje leto, kjer bo v ospredju koncert Siddharte ob 20. obletnici na Gospodarskem razstavišču, Mi2 ob 20. obletnici, večer Izštekanih 10, razprodana večera v Gallusovi dvorani Vlada Kreslina. Predstavili bodo četrti album Nikki Louder in prvenec raperja Nipkeja ter projekt Channel Zero na Metelkovi Love Amongst Ruin. Manjkal pa ne bo niti utrinek s koncertov Editors in Crippled Black Pheonix.