Foto:
Foto:

Člani skupine imajo namreč vaje na "skrivni" lokaciji v glavnem mestu, kjer z novim bobnarjem Markom Soršakom, slednji prihaja iz Maribora, preostala trojica pa iz vinorodne primorske, še posebej zavzeto delajo nove pesmi.

Več podrobnosti fantje o razlogih za tako pogosta srečanja ne želijo razodeti, zato lahko upravičeno sklepamo, da so pred njimi koncertne obveznosti, ki jih čakajo v naslednjih mesecih. Buda (vokal), Berto (kitara) in Slavc (bas kitara) si namreč že od avdicije dalje prizadevajo novega in zelo talentiranega bobnarja Marka Soršaka predstaviti svojim številnim oboževalcem ravno na koncertnih odrih. To jim glede na pretekle in zelo dobro sprejete koncerte tudi odlično uspeva.

Za Kresovanje so bolj kot ogenj, ki v Novi Gorici tokrat ni vžgal, razvneli večtisočglavo množico na tradiconalnem Mestu Mladih in navdušili tudi z novimi pesmimi. Nič manj glasno in razposajeno ni bilo na študentskem rajanju na Stadionu Ilirije na Škisovi Tržnici (7. maj, Ljubljana) in na Cvičkariji v Novem Mestu (10. maj, Novi Trg). Na obeh prireditvah je Elvis Jacksone videlo več tisoč ljudi. Elvis Jackson pa širijo svoj nalezljiv skapunkrock tudi med številne privržence poskočne godbe v Avstriji.

Ta konec tedna smo jih videli v akciji na festivalu Pfingstspektakel pri Linzu (9. maj), konec meseca junija se bodo preizkusili v vlogi glavnih gostov na koncertu Open air Radia Soundportala (28.6.) iz sosednjega Graza. V Italiji pa bodo poleg Tide gostje festivala Morarock v bližini Gorice (četrtek,19. 6. 2008). Sploh prvič v svojem 11-letnem delovanju bodo nastopili v Rogatcu (21. 6.) ter v Koprivnici (MAK fest, 24. 5.) na Hrvaškem.