Člani skupine BSB na koncertih skoraj ves čas plešejo. Foto: EPA
Člani skupine BSB na koncertih skoraj ves čas plešejo. Foto: EPA

Skupina BSB je bila sredi devetdesetih najpriljubljenejša fantovska skupina na svetu. Veliko najstnikov so člani navduševali s svojimi pesmimi, kot so I Want It That Way, Show Me the Meaning of Being Lonely in Quit playing games (with my heart).

Nick Carter, Brian Littrell, A. J. McLean in Howie Dorough, ki imajo zdaj že nekaj čez 30 let, so se po dolgem premoru odpravili na turnejo. V Zagrebu jim je uspelo napolniti dobro polovico Arene, med obiskovalci pa niso bili le najstniki. Za mnoge je to spomin na najstniška leta. "To so pesmi iz naših šolskih dni," so povedala dekleta, ki so uživala ob glasbi.

Fantje so na svojih devetih turnejah večkrat bolj kot s petjem navduševali s plesom, kar pa ni pomenilo manj navdušenja in vreščanja oboževalk. V Zagrebu so te s kričanjem nekajkrat celo preglasile ozvočenje, ki je bilo sicer zelo glasno. Dekleta so bila med pettisočglavo množico v večini, na koncert pa se je odpravilo tudi nekaj Slovencev.

Naval evforije se je sprožil, ko so zaigrali pesem Everybody (Backstreet's Back). Obiskovalci so bili dobro razpoloženi in so veselo pozdravljali tudi kratke filme, ki so zapolnjevali čas, med katerim so se fantje preoblačili.

Četverica je imela na odru tudi didžeja in plesalke, ki so popestrile njihove nastope. Nastop je trajal točno uro in pol, kljub spodbujanju poslušalcev pa se na oder niso več vrnili.