Ne smemo izdati, zakaj Maja Martina Merljak tako pozorno opazuje razvneto Petro Slapar. Počakajmo še nekaj dni ... Foto: MMC RTV SLO
Ne smemo izdati, zakaj Maja Martina Merljak tako pozorno opazuje razvneto Petro Slapar. Počakajmo še nekaj dni ... Foto: MMC RTV SLO

MMC je lahko ekskluzivno pokukal v studio 1 Televizije Slovenije, kjer so se zvrstili nastopajoči na letošnjem slovenskem izboru za Evrosong, ki bo nasledniku Rebeke Dremelj v roke potisnil letalsko karto za Moskvo.

Tokrat je potekalo snemanje predstavitvenih filmov, ki jih bomo med prenosom 31. januarja in 1. februarja videli pred samo pesmijo.

Vse bo jasno prvega februarja ...
Pod budnim očesom preizkušenih televizijskih mačkov, na čelu z urednikom projekta Ema Vanjo Vardjanom in redaktorjem Andrejem Hoferjem, so Manca Špik in Langa, Petra Slapar, Omar Naber, Alya in Rudi, ki jih je ujel MMC-jev fotoaparat, ter preostalih 16 izvajalcev "v nedogled" ponavljali nekaj hudomušnih stavkov, da bi na zaslonih konec meseca vse izpadlo popolno.

Spremljajte MMC, kjer vam bomo ponudili pogovore z vsemi 20 izvajalci.

Na "sceni" smo videli tudi lepšo polovico voditeljskega para, fatalno igralko Majo Martino Merljak, ki ji bo na pravem Eminem odru oporo nudil vedno iskrivi Peter Poles.

V galeriji si oglejte utrinke s snemanja kratkih predstavitvenih filmov nekaterih letošnjih "emovcev".

A. P.