22-letna Sara Kobold je po kratkem dopustu vse podredila glasbeni karieri in danes predstavila pesem Samo ti. Foto: MMC RTV SLO
22-letna Sara Kobold je po kratkem dopustu vse podredila glasbeni karieri in danes predstavila pesem Samo ti. Foto: MMC RTV SLO

Prav danes je Sara predstavila pesem Samo ti: "Pesem zelo čutim in, čeprav nisem avtorica besedila, se počutim, kot bi ga napisala sama. Sem v obdobju, ko mi je v ljubezni lepo, in to skladbo posvečam vsem zaljubljenim, še posebej svojemu fantu. Mislim, da se bo pesem dotaknila marsikoga izmed poslušalcev in raznežila njihovo srce."

Pesem je napisala Neisha, producent je bil Dejan Radičevič: "Zelo rada poslušam Neishine skladbe in včasih na kakšnem svojem nastopu tudi kakšno odpojem. Zelo jo cenim kot glasbenico, včasih greva tudi skupaj na pijačo. Pred snemanjem sva ob spremljavi klavirja naštudirali skladbo. Lepo je delati z njo. Priznam, da sem imela malo treme."

Postavna Korošica je dopust s svojim fantom, alpskim smučarjem Janezom Jazbecem, preživela na Hvaru, vendar za več kot teden dni oddiha ni bilo časa: "Opažam, da imam iz leta v leto manj dopusta in prav je tako, saj moraš, ko si mlad, čim več narediti za svojo kariero. Čas za počitek in dopust bo zame še prišel."

Sara je tudi pridna študentka in bo še letos diplomirala na fakulteti za menedžment v Kopru.