Foto: AP
Foto: AP

55-letna avstralska pevka ni bila na turneji po Severni Ameriki vse od leta 2011, zato bodo njeni nastopi v nočnem klubu Voltaire v hotelskem kompleksu The Venetian v Las Vegasu predstavljali veliko vrnitev v ZDA.

Minogue je na novinarski konferenci, na kateri je najavila gostovanje, obljubila ekstravagantne kostume in plese ter dejala, da si je na tej točki svoje kariere zaslužila pravico nastopati v Las Vegasu. "Nekajkrat sem nastopila v Vegasu, vendar kot del turneje."

Obljubila je, da bo šov edinstven za Vegas. Potekal bo na manjšem prizorišču, ki bo pevki omogočil, da gostom in oboževalcem ponudi oseben šov. "Želim glamurozen šov. Imam nekaj različic pesmi, ki jih še nismo slišali, kot so reinterpretacije pesmi, kar je še posebej vznemirljivo. Plesi, čudoviti kostumi. To je osnova, potem pa bomo videli, kakšna presenečenja bomo še pripravili," je razkrila.

Končno se ji je uresničila dolgoletna želja, da nastopi v Las Vegasu, in to v pravem trenutku – na sredini kariere, kot je povedala: "Počutim se, kot da sem si pridobila to pravico in imam izkušnje, da res uživam tam."

Izvajala bo skladbe s svojega prihajajočega albuma Tension, poleg številnih svojih največjih uspešnic, vključno s Can't Get You Out Of My Head in All The Lovers.

Minogue je prodala več kot 80 milijonov plošč po vsem svetu, osvojila grammyja in tri glasbene nagrade brit.

V zadnjih 20 letih je razprodala stadione po Evropi, Aziji in Avstraliji, vendar ima manj oboževalcev v ZDA. Gostovanje bi poppevki lahko prineslo uspeh brez primere tudi v ZDA.

Gostovanje Kylie Minogue v Las Vegasu se bo začelo 3. novembra 2023 in bo predvidoma vključevalo 12 nastopov. Vstopnice bodo v prodaji od 9. avgusta.