Nastala je pesem Chai Tea with Heidi, ki je tudi uvodna pesem 17. sezone resničnostne oddaje Germany's Next Topmodel, ki jo vodi Heidi. Novo sezono so si gledalci po nemških televizijah lahko ogledali v četrtek.

V pesmi Snoop Dogg počne tisto, kar zna najboljše – rapa, manekenka pa se mu pridruži pri refrenu pesmi Baby Jane, ki je sicer uspešnica škotskega pevca Roda Stewarta.

"Ko smo z ekipo razpravljali o tem, katero pesem bi izbrali za novo sezono oddaje, je padla ideja, da bi lahko tokrat sama kaj zapela. Rada stopim iz cone udobja in si postavim nove izzive. To sem si želela storiti že dolgo pa tudi dolgo vem, kdo je edini glasbenik, s katerim želim sodelovati," je dodala Heidi.

Razkrila je, da je velika oboževalka Snoop Dogga. "Rekla sem si: pojdi na vse ali nič. Stopila sem v stik z njim in mu predstavila idejo. Na moje presenečenje in navdušenje me je kmalu povabil v svoj studio. Rada imam to pesem, saj ljudi spodbudi, da začnejo plesati in se zabavati. Mislim, da nama je sodelovanje odlično uspelo."

Posnela sta tudi videospot, ki ga je režiral britanski fotograf Rankin.