Na DVD-ju se nahaja tudi obširna fotogalerija zasedbe Iron Maiden. Foto: Reuters
Na DVD-ju se nahaja tudi obširna fotogalerija zasedbe Iron Maiden. Foto: Reuters

Live After Death prinaša posnetek koncerta metal zasedbe iz leta 1984 iz Long Beach arene v Kaliforniji. Izdaja sovpada z začetkom svetovne turneje skupine Iron Maiden z naslovom Somewhere Back In Time. Prvi DVD vsebuje posnetek celotnega 90 minut trajajočega koncerta Live After Death.

Na njem lahko slišimo in vidimo v živo zaigrane hite Iron Maidnov kot so Number of the Beast, Run To the Hills, 2 Minutes to Midnight in druge. Na voljo sta originalni koncertni avdio zapis v 5.1 surround sound in stereo različici.

Za železno zaveso
Drugi DVD pa prinaša več dokumentarcev in bonus koncertnih posnetkov. Drugi del dokumentarnega filma History of Iron Maiden nadaljuje zgodbo iz DVDja The Early Days. Zanimiv bo tudi dokumentarec Behind the Iron Curtain s posnetki v živo z njihove zgodovinske turneje po državah vzhodnega bloka iz leta 1984. Na DVD-ju se nahaja tudi obširna foto galerija zasedbe Iron Maiden, podatki o njihovi letošnji koncertni turneji, obsežen prepoznaven Iron Maiden artwork, krajši dokumentarec Ello Texas iz leta 1983 in koncertni posnetek Rock in Rio 85.