S singlom Dance dance so člani zasedbe napovedali izid novega albuma, ki naj bi na prodajne police prišel prihodnje leto. Foto: Nika Zor
S singlom Dance dance so člani zasedbe napovedali izid novega albuma, ki naj bi na prodajne police prišel prihodnje leto. Foto: Nika Zor

Fantje, ki so jih številni spoznali šele letos po hitu Dance, dance, se zadnje tedne predstavljajo s singlom Gledališče sanj. Obe skladbi napovedujeta izid drugega studijskega albuma po prvencu Forte Balade. Hkrati pa se pojavljajo na najrazličnejših koncertih. Za svoj zadnji "večji" podvig pa štejejo nastop pred Siddharto. "Lahko rečem, da je bilo izjemno veselje nastopati pred Siddharto, tako v Mariboru, kot zdaj v Ljubljani. Se pa veselimo tudi koncerta konec leta, ko bomo nastopili skupaj z Big Foot Mamo v štajerski prestolnici," je za MMC povedal pevec zasedbe Bojan Pahljina.

Mlada skupina pa ima pred seboj številne neuresničene cilje. Kdaj pa bo prišel čas, da bodo sami v osrednji vlogi na koncertnih odrih? "Ta čas se počasi bliža, saj naša celotna ekipa trdo dela in pripravlja veliko koncertov v letu 2011, je pa res, da ima veliko 'headline' bendov v Sloveniji že dolgi staž, daljši kot ga imamo Puppetz. Ampak se vztrajno trudimo in delamo na tem, tako da naš čas zagotovo prihaja zelo kmalu," meni pevec.

Bojan pa hkrati dodaja, da za prihodnje leto pripravljajo razširjen in osvežen repertoar. Tako da se njihovi oboževalci lahko veselijo tako akustičnih kot električnih nastopov.