Je Morrissey žrtev diskriminacije starejših ... ali pa le neobčutljivosti za lastne napake? Foto:
Je Morrissey žrtev diskriminacije starejših ... ali pa le neobčutljivosti za lastne napake? Foto:

Na eni od tamkajšnjih spletnih strani so slovitega glasbenika zaprosili, naj na koncertih več ne nastopa napol nag, saj ni več seksi, kot je bil nekoč. Opozorili so ga, da je njegovo telo videti že precej staro in mlahavo. Morrissey kritike ni sprejel dobronamerno, temveč se je precej užalil. Kakor je bilo pričakovati, so se v razpravo vmešale tudi njegove goreče privrženke. Medtem ko eni trdijo, da je Moz še vedno eden od najbolj privlačnih moških na glasbeni sceni, ga drugi močno kritizirajo in se mu celo posmehujejo.

S srajco ali brez, ljudje ga hodijo poslušat
Kljub valu kritik na račun njegovega ohlapnega telesa pa prodaja njegovega zadnjega albuma Ringleader Of The Tormentors (Sanctuary Records) znova narašča. Z njega je do zdaj že predstavil štiri single, to so skladbe You Have Killed Me, The Youngest Was The Most Loved, In The Future When All's Well in I Just Want To See The Boy Happy.

48-letni pevec, ki je svojo glasbeno pot leta 1982 začel pri rockovski skupini The Smiths, že nekaj časa pripravlja skladbe za svoj novi studijski album. V teh dneh pa se pripravlja še za en pomemben koncert v svoji bogati glasbeni karieri. 30, junija bo nastopil na spektakularnem koncertu v kultni newyorški dvorani Madison Square Garden.