Skladbo Irreplaceable je mogoče najti na Beyoncejinem albumu B'Day. Foto: EPA
Skladbo Irreplaceable je mogoče najti na Beyoncejinem albumu B'Day. Foto: EPA
Nelly Furtado
Nelly Furtado je na lestvico poslala še singel Say It Right. Foto: EPA

Najnovejšo skladbo nekdanje članice skupine Destiny's Child je namreč že sedmi teden zapored mogoče najti na samem vrhu Billboardove lestvice najbolj prodajanih singlov (Billboard Hot 100). Na drugem mestu je tudi ta teden ostala Akonova pesem I Wanna Love
You, na tretjem mestu pa ji sledi Fergiejina Fergalicious. Skladba Irreplaceable je tako prekosila Timberlakovo skladbo SexyBack, singel, ki je v letu 2006 najdlje vztrajal na prvem mestu.

Januar torej popolnoma pripada pevki Beyonce, lani pa jo je na vrhu lestvice že 14. januarja zamenjala Laffy Taffy zasedbe D4L. Leto 2005 se je že prvi dan začelo s spremembo na vrhu lestvice, saj je 1. januarja na njej zavladal Mario s skladbo Let Me Love You.

Timberlake s tremi skladbami
S posebnim dosežkom se lahko pohvali tudi Justin Timberlake, ki je po uspehu 50 Centa maja 2005 postal prvi pevec, ki ima med prvimi dvajsetimi skladbami kar tri single. Uspešnicama SexyBack in My Love se je namreč pridružil še njegov zadnji singel What Goes Around ... Comes Around.

Na četrtem mestu je mogoče najti Say It Right Nelly Furtado, ki je tako zamenjala mesti z Akonom in njegovo uspešnico Smack That. Na šestem mestu je Jim Jones s skladbo We Fly High, na sedmem pa Fray s How To Save a Life. Na osmem je že omenjena My Love, na devetem mestu je Welcome to the Black Parade rockovske zasedbe My Chemical Romance, najboljšo deseterico pa zaokrožajo še All-American Rejects s singlom It Ends Tonight.