Je Katy res razlog za vse, kar gre narobe v glasbenem svetu? Foto: EPA
Je Katy res razlog za vse, kar gre narobe v glasbenem svetu? Foto: EPA

Linda, ki se je v preteklosti podpisala pod številne uspešnice pevk Christine Aguilere (Beautiful), Pink (Get The Party Started) in Gwen Stefani (What You Waiting For?), je Katyjin album Teenage Dream označila za s**** in ga izpostavila kot primer, zakaj je glasbena industrija trenutno v krizi. "Nisem velika oboževalka Adele, toda to je soliden album ... in prodaja se. To pomeni, da ljudje še vedno kupujejo albume," je dejala Linda.

Nato pa je napadla Katyjin album: "Kdo si želi kupiti album Katy Perry? Žal mi je, toda dobili boste dve skladbi, ki sta dobri, in preostali album bo zanič. Kot da bi poslušal s****." V pogovoru za spletno stran Digital Spy je sklenila, da je prav to razlog, zakaj si ljudje raje skladbe potegnejo prek spleta.

Danes 45-letna Linda Perry je najprej zaslovela kot pevka in besedilopiska zasedbe 4 Non Blondes, ki je na začetku 90. let doživela velikanski uspeh s pesmijo What's Up (s tem pa se je njihova zgodba o uspehu tudi končala). Leta 1995 je Perryjeva zasedbo zapustila in se posvetila pisanju pesmi za druge izvajalce.

Spodaj lahko prisluhnete nekaterim uspešnicam tako ene kot druge Perryjeve.