DJ Spen in Karizma. Foto: Prireditelj
DJ Spen in Karizma. Foto: Prireditelj

Tridnevni festival bo potekal od 29. do 31. julija, dogajal pa se bo na štirih prizoriščih - na glavnem odru, plesišču na plaži, zabavah na ladji in v nočnem klubu.

Lanski SUNce BEAT je obiskovalcem postregel s koncertom newyorškega glasbenika Roya Ayersa in DJ-zvezdniki, kot so Joey Negro, Dennis Ferrer in Kerri Chandler, letošnja izvedba pa kot glavno znamenitost festivala napoveduje koncert britanske legendarne skupine Incognito, ki je svoje delovanje začela v letu 1980 in ga že naslednje leto okronala s prvencem Jazz Funk.

"Vedno tukaj"
Gonilna sila skupine je Jean Paul - Bluey Maunick, ki ima vlogo avtorja glasbe, producenta, kitarista in pevca. K sodelovanju je v skupino privabil nešteto odličnih glasbenikov, med njimi so tudi legendarne vokalistke Jocelyn Brown, Carleen Anderson in Maysa Leak. Njihova največja uspešnica je prav gotovo single Always There, ki je priredba skladbe glasbenika Ronnieja Lawsa in se je uvrstila na šesto mesto lestvice singlov v Veliki Britaniji.

Izmed didžejev bodo obiskovalci lahko uživali v imenih, kot so legendarni Tony Humphries, DJ Spen, Lil Louis, Quentin Harris, Osunlade, Kerri Chandler, Anthony Nicholson, Rainer Truby in drugi. Slovenijo bo po lanskem uspešnem nastopu zastopal DJ Dekky, ki je poznan tudi pod umetniškim imenom Urban Dance Institution.

INCOGNITO - Always There

INCOGNITO - Talkin Loud/Still A Friend Of Mine

LIL LOUIS - French Kiss

KERRI CHANDLER - Atmosphear EP

DJ DEKKY v SUNce BEAT 2010