Robbie je v sklopu svetovne turneje Close Encounters 2006 na noge dvignil tudi Budimpešto. Foto: EPA
Robbie je v sklopu svetovne turneje Close Encounters 2006 na noge dvignil tudi Budimpešto. Foto: EPA
Stadion Nep
Na stadionu je 60.000 grl Sari, Robbiejevi spremljevalni pevki, zapelo pesem Vse najboljše. Foto: RTV SLO

Sicer pa se je poleg Slovencev in Madžarov zbralo tudi veliko Romunov, Hrvatov, Čehov, Slovakov in Bolgarov. Na polnem stadionu je kot predskupina nastopil kalifornijski bend Orson. Peterica fantov bo z Robbiejem nastopila še enkrat, in sicer 27. julija v Berlinu.

Nato pa je ob 21. uri na sceno stopil Robbie, ki je bil zadnje dni bolan, a se zabavi množice ljudi kljub bolezni ni želel odreči in odpovedati nastopa. Robbie, ki je zbrano množico navdušil s svojimi uspešnicami, je zapel tudi bis in oder zapustil po dveh urah prepevanja.

Pevec je prespal v hotelu Four Seasons ob Donavi, v sobo pa je v šali povabil tudi neko dekle, ki je podleglo njegovemu šarmu in na velikem ekranu pevcu, medtem ko je sedelo na fantovih ramenih, pokazalo svoje oprsje.

Sicer pa to ni bil edini nepozabni dogodek, ki se bo obiskovalcem koncerta vtisnil v spomin. Najverjetneje tudi Robbiejeva spremljevalna pevka Sara ne bo pozabila vroče budimpeške noči, saj je ta dan praznovala rojstni dan in ji je ves stadion zapel Happy Birthday.

Sicer pa se bo na radijskih postajah začel že naslednji teden vrteti Robbiejev novi singel, ki nosi naslov Rudebox. O novem singlu (ta bo v prodaji od 4. septembra) se je sicer že kar nekaj časa tudi govorilo, pesem pa bo izšla tudi na njegovi novi plošči, ki naj bi predvidoma izšla septembra.