Foto:
Foto:
Robbie Williams
Je nogomet, Robbiejev najljubši hobi, manj naporen kot seks? Foto: EPA
Robbie Williams
Biti Robbie je naporno - vsak večer mora izbrati med toliko dekleti. Foto: EPA

Pevec, ki te dni v sklopu turneje Close Encounters potuje po Evropi, naj bi imel samo v prejšnjem tednu štiri "bližnja srečanja" - pozorni opazovalci so šteli: Robbie je zapeljal najmanj štiri oboževalke.

Na Danskem je najprej izbral rdečelasko, naslednji dan svetlolasko, na Švedskem pa naj bi v posteljo povabil kar dve sestri. No, zvezdnikovi seksualni apetiti so znani že dolgo, da vse dogodivščine tudi skrbno zapisuje, pa je prišlo na dan pred kratkim.

Williams naj bi v svojem "seksualnem dnevniku" ocenjeval svoje osvojitve, Britanci pa se že šalijo, da bi svoje ugotovitve lahko ponudil drugim nenasitnim zvezdnikom - tem se tako ne bi bilo treba "mučiti" s slabo ocenjenimi dekleti.

Kaj bo rekla Madonna?
Robbie pa se v teh dneh kljub vsemu ne ukvarja le z dekleti. Skupaj z Neilom Tennantom, pevcem dua Pet Shop Boys, sta napisala pesem v poklon Robbiejevi vzornici Madonni. Pesem She's Madonna bi Williams rad uvrstil na svoj naslednji album 1974 (tega leta se je zvezdnik rodil), a ga zelo skrbi, ali bo pesem Madonni sploh všeč. Neil Tennant, ki ga poskuša pomiriti, je povedal: "Ah, zdi se mi, da bo Madonni všeč. Rob se najbolj boji, da bi mislila, da jo zalezuje."

Bo Robbie kriv za slabe rezultate na izpitih?
So pa na Robbieja jezni sosedje Beckingamske palače, kot pravijo domu zakoncev Beckham. David in Victoria sta maja pripravila zvezdniško zabavo, ki so se je med drugim udeležili vsi Davidovi soigralci v angleški nogometni reprezentanci, ameriški raper P Diddy, Kate Moss, družina Osbourne, vojvodinja Yorška in veliko drugih.

Gostom je prepeval tudi Robbie Williams in razburil štiri družine, ki živijo s soseščini. Njihovi otroci so imeli namreč naslednji dan pomembne šolske izpite, gostje Beckhamovih pa so z Robbiejem na čelu razgrajali pozno v noč. "Vsi smo bili ob dveh ponoči budni kot sove. Zakaj je morala biti zabava v nedeljo in ne v soboto?" je povedal eden izmed besnih sosedov.