Konec maja se je udeležil zvezdniške nogometne tekme v Manchestru. Bil je celo kapetan. Foto: EPA
Konec maja se je udeležil zvezdniške nogometne tekme v Manchestru. Bil je celo kapetan. Foto: EPA
Robbie Williams
Robbie včasih telefonske intervjuje daje kar gol. Kakšen pa brska po internetu? Foto: EPA

Še več, priljubljeni zvezdnik pravi, da vse, kar potrebuje, dobi z uspavalnimi tabletami in brskanjem po računalniku. Robbie ima namreč zanimivo navado, da svoje ime vtipka v iskalnik Google, da vidi, kaj si navadni smrtniki mislijo o njem.

Pa tega ne počne zaradi dvigovanja lastnega ega, saj le redko najde kaj dobronamernega in spodbudnega, ampak iz gole radovednosti.

O tej navadi je dejal: "Ves svet psihoanalizira Robbieja Williamsa. Večina je zaskrbljenih, ker še nisem našel primernega dekleta, a to je njihova stvar. Meni se zdi, da je iskanje partnerke le en manjkajoči košček v sestavljanki, ki je sicer že precej rešena."

32-letni zvezdnik, član nekdanje fantovske skupine Take That, je na to temo še dodal: "Res je, sem samski. A to nikakor ne pomeni, da sem tudi osamljen. Čisto v redu mi gre."

Tudi Tara ni prava?
Glede na te Robbiejeve izjave se lahko za kakšno resnejšo zvezo z njim pod nosom obriše tudi britanska tv-voditeljica Tara Palmer Tomkinson, ki je pred kratkim kar nekaj dni preživela v Robbiejevi hiši. Tara, nekdanje dekle pevca Jamesa Blunta, naj bi že razglašala, da je prav njej uspelo Robbieja končno umiriti, čeprav so jo njegovi prijatelji svarili, naj se ne prenagli in da zvezdniku po glavijo hodijo le bežne avanture. Kot kaže, se niso zmotili.