Fantje iz skupine Take That so prvič po letu 1995 spet skupaj zapeli. Foto: EPA
Fantje iz skupine Take That so prvič po letu 1995 spet skupaj zapeli. Foto: EPA
Robbie Williams
Robbie se je po sporu z drugimi člani skupine odločil za samostojno glasbeno pot. Foto: Reuters

Na Robbiejevo pobudo sta se nekdaj smrtna sovražnika v torek sešla v londonskem hotelu Conrad. Neki neimenovani opazovalec je povedal: "Robbie je oblečen v jakno s kapuco prišel prvi in je bil med čakanjem na Garyja videti precej nemiren."

Ko je Gary, vodja nekdaj izredno priljubljene skupine, vstopil, sta se z Robbiejem objela in nasmejala, Garyjeve prve besede pa so bile: "Živijo, kako si? Minilo je že kar nekaj, časa, kajne?"

Prišli so tudi drugi člani
Nato pa je Robbie, ki je v Veliki Britaniji že nekaj let pravi superzvezdnik, čeprav je v skupini Take That vedno imel vlogo črnega račka, še bolj debelo pogledal. Skozi vrata hotela so namreč vstopili še preostali člani skupine, ki je v devetdesetih letih obnorela najstnice po vsem svetu. Jason Orange, Mark Owen in Howard Donald so pristopili k Robbieju in ga veselo pozdravili.

Vsi fantje so se zbrali skupaj prvič po letu 1995, nekateri pa namigujejo, da naj bi razpravljali tudi o možnosti, da bi se Robbie med turnejo četverici pridružil na odru. Popolna sprava, torej.

Kaj se je dogajalo v skupini?
Robbie, ki nikoli ni zares sodil v skupino pridnih maminih fantov, in Gary, pisec večine besedil in glavni pevec skupine Take That, sta se grdo sporekla ob Robbiejevem odhodu iz skupine leta 1995.

Danes 32-letni "enfant terrible" britanske glasbene scene je takrat medijem vsevprek razlagal, kako depresiven je bil kot član skupine. Na te izjave se je Gary burno odzval z besedami: "Ko Robbie govori, da ni niti en ni dan užival v skupini, je to velika laž."