Petčlanski zasedbi 'poveljuje' Tomislav Jovanovič - Tokac. Foto: Dan D
Petčlanski zasedbi 'poveljuje' Tomislav Jovanovič - Tokac. Foto: Dan D

Kot so zapisali fantje, "Google me ni reklamiranje enega najbolj priljubljenih spletnih iskalnikov, temveč ostra kritika duhamornega stanja današnje družbe, v kateri želimo svet spoznati in osvojiti z enim samim klikom, kjer komunikacijo predstavljajo mobilni telefoni in spletne klepetalnice in kjer človek izgublja obraz, srce in dušo".

Sprašujejo se, ali "smo res vsi postali le še binarna in strogo nadzorovana kopica ubogljivih mravelj, ki sledijo toku".

Za pokušnjo še refren omenjene pesmi: "Google me zdej, vse premisli vnaprej, kar ti bom kdaj zaupal, nikomur ne povej. Google me zdej, vse premisli vnaprej, ko ti dam svoj password, nič ne bo kot prej."

Spet zaupali Žaretu Paku
Pesem bo del četrtega albuma dolenjskih rokerjev, ki bo nosil zanimiv naslov: Ure letenja za ekstravagantne ptice. Celotno ploščo so posneli v studiu RSL Production, poleg prekaljenega producentskega mačka Žareta Paka pa so tokrat sodelovali še s Fabiem Trentinijem, ki je v preteklosti sodeloval tudi z Guano Apes in H-Blockx.

Dan D bo najprej mogoče videti danes v Slovenskih Konjicah, 16. februarja na Ptuju in 28. 2. na X-ploziji zabave v Kranjski Gori.

C. R.