The Rolling Stones Project svoje različice Stonesovih uspešnic ponuja tudi na albumu Stones World Music. Foto: Kaly M. Kolonič
The Rolling Stones Project svoje različice Stonesovih uspešnic ponuja tudi na albumu Stones World Music. Foto: Kaly M. Kolonič

Tem bo mogoče prisluhniti v nedeljo ob 21.00 v portoroškem Avditoriju, kjer se bo zgodil koncert The Rolling Stones Project. Skladbe legend rocka bodo tako zazvenele na nekoliko drugačen način, saj jih bodo glasbeniki, ki sicer igrajo z Rolling Stonesi - saksofonist Tim Ries, basist Darryl Jones, spremljevalni vokalist Bernard Fowler in trobentaš Michael Davis - preoblekli v džez-rock izvedbo. Omenjeni zasedbi se bosta na odru pridružila še kitarist iz Pariza Frederic Favarel in bobnar iz Barcelone Marc Miralta.

Legendarne uspešnice bodo zadonele na Obali
Prisluhniti bo mogoče skladbam, ki jih vsi ljubitelji Stonesov zelo dobro poznajo, od Satisfaction, Slipping Away, Honky Tonk Women, As Tears Go By, Paint It Black, Gimme Shelter, Street Fighting Man, Wild Horses pa vse do Ruby Tuesday, Waiting On A Friend, Angie in You Can't Always Get What You Want.

The Rolling Stones Project se v Evropi predstavljajo le na treh koncertih, tako da je postanek v Portorožu toliko bolj posebna priložnost, da uspešnicam v drugačni preobleki prisluhnejo tudi oboževalci v Sloveniji.