Bo tretji album ponovil uspeh zgodovinskega albuma 21? Foto: EPA
Bo tretji album ponovil uspeh zgodovinskega albuma 21? Foto: EPA

Z grammyji nagrajena britanska pevka naj bi bila po poročanju tabloida Sunday Express povsem zaposlena z načrtovanjem koncerta v znameniti londonski dvorani Royal Albert Hall. To je še toliko bolj zanimiva novica zato, ker Adele ni imela pravega koncerta že vse od leta 2011.

"Koncert bo napovedal njen novi album. Njen glas se je po operaciji glasilk počasi okrepil, v kar je vložila veliko truda. Svetovna turneja je sicer še oddaljena, več krajših nastopov pa bi bilo že povsem mogočih," je dejal neimenovani vir.

25-letna pevka z močnim glasom je po izdaji uspešno izjemnega albuma 21 odšla na operacijo glasilk, nato pa sta s partnerjem Simonom Koneckim leta 2012 dobila sina Angela. Na rdeči preprogi se je nato pojavila le na podelitvi grammyjev in oskarjev, kjer se je predstavila s skladbo Skyfall, ki je tudi naslovna skladba 23. filma o Jamesu Bondu.

"To je najbolj spodbudna novica za Adeline oboževalce v zadnjem času. A Adele ničesar ne želi prepustiti naključju, vse bo točno tako, kot si bo ona zamislila, saj ne želi nikakor ogroziti svojega glasu. Zdravniki so jo opozorili, da bi lahko stres pripeljal do nove operacije, zato si je obljubila, da tega nikakor ne bo dopustila," je dodal vir blizu pevke.