Beyoncé je znova v stari formi. Foto: EPA
Beyoncé je znova v stari formi. Foto: EPA

Pevka je bila kot vedno polna energije in štiri dni zapored navduševala po 5.500 obiskovalcev koncertov v Atlantic Cityju. Prvi nastop r'n'b pevke po porodniškem dopustu si je ogledala tudi ameriška prva dama Michelle Obama s hčerkama Sasho in Malio.

Beyoncé je postregla s svojimi uspešnicami, kot so Run the World (Girls), Single Ladies (Put A Ring On It), Halo in 1+1. Med nastopom je kar štirikrat zamenjala kostum in pokazala, da ji je že uspelo izgubiti odvečne nosečniške kilograme.

Vrhunec koncerta je sledil ob koncu, ko je pevka s svojimi oboževalci delila zasebne fotografije in videoposnetke, na katerih se je večkrat pojavila s hčerko v naročju, poroča The New York Times.

Pred koncertom je novopečena mamica posnela tudi video, ki prikazuje snemanje novega videospota in priprave na koncerte. V njem lahko slišimo koreografa Franka Gatsona, ki reče: "Mislim, da ima ta šov potencial, da postane eden najboljših šovov, kar smo jih naredili."

Beyoncé je pri svojih komentarjih ostala skromnejša in dejala, da uživa v materinstvu, vendar se zdaj vrača nazaj k svoji stari službi: "Kar želim povedati s temi koncerti, je: da, dobila sem otroka, vendar to pomeni le, da sem bolj prizemljena in bolj podobna vam."

Spodaj si lahko ogledate omenjen video v dveh delih.