Kateri videospot vam je najbolj všeč? Foto: EPA
Kateri videospot vam je najbolj všeč? Foto: EPA

Lady Gaga je kar na YouTubu objavila nov videospot za skladbo You and I. Znova je postregla z dodelanim in zanimivim vizualnim izdelkom, v katerem ne pozabi na visoke pete, nenavadne kose oblačil, seks in nekoliko grozljive elemente. Skladba je sicer sproščena country pesem, videospot pa pravo nasprotje. Gaga se v njem celo preobrazi v moškega in morsko deklico.

Beyonce je posnela videospot za pesem 1+1. Tudi ta je, tako kot je zanjo značilno, zelo seksapilen. Beyonce lahko vidimo oblečeno v spodnje perilo in posuto z bleščicami. Pevka je dejala, da namerava posneti še več videospotov za pesmi z novega albuma 4, saj želi z njimi ustvariti celotno zgodbo.

Rihannina pesem Cheers (Drink to that) se precej razlikuje od pesmi 1+1, zato je drugačen tudi videospot. Barbadoška pevka je v lahkotnem in preprostem videu uporabila posnetke iz zasebnega življenja, koncertov in dogajanja v zaodrju, ki so nastali čez poletje. V omenjeni pesmi je uporabila tudi del pesmi Avril Lavigne I'm with you, zato je samooklicano princeso panka povabila k sodelovanju pri videu, v katerem se Avril tudi pojavi.