Priljubljenemu ameriškemu glasbeniku in tekstopiscu bo pesem v filmu iz sage Somrak zagotovo koristila. Foto: EPA
Priljubljenemu ameriškemu glasbeniku in tekstopiscu bo pesem v filmu iz sage Somrak zagotovo koristila. Foto: EPA

Skladba z naslovom It Will Rain bo tudi prva na zgoščenki filma Jutranja zarja - prvi del, oboževalcem pa jo bodo prvič zavrteli 27. septembra, ko bo na voljo tudi v Applovi spletni glasbeni trgovini iTunes. V Evropi jo bo sicer mogoče slišati nekaj dni pozneje, so sporočili iz studia Summit Entertainment.

Na naslovnici zgoščenke z glasbo iz filma je mogoče videti silhueto moškega s podobno pričesko, kot je tista, ki jo nosi Mars, ki sedi na stolu z dežnikom v roki, poroča tiskovna agencija Reuters. Zgoščenka z glasbo iz filma, ki ga težko pričakuje na milijone mladih po vsem svetu, bo luč sveta ugledala 8. novembra, 10 dni pred premiero filma.

25-letni glasbenik s pravim imenom Peter Gene Hernandez je letos izdal svoj prvi album z naslovom Doo-Wops and Hooligans ter se z njim povzpel na vrhove svetovnih in ameriških glasbenih lestvic.

Prvi film, posnet po zadnji knjigi, novembra
Kot je znano, so hollywoodski producenti zadnjo knjigo iz ljubezenske sage med vampirjem Edwardom in tiho Bello razdelili na dva filma - v prvem, ki na velika platna prihaja 18. novembra, bodo oboževalci lahko vzdihovali ob prizorih romantične poroke in medenih tednov ter trepetali za Bellino življenje, ko bo v njej rasel sad njune ljubezni.

Napovednik za film si lahko ogledate spodaj, na glasbo iz filma pa bo, kot omenjeno treba še malo počakati.