Bi Michael Jackson želel, da objavijo njegove pesmi? Foto: EPA
Bi Michael Jackson želel, da objavijo njegove pesmi? Foto: EPA

"Videospot je poklon vsemu, za kar se je zavzemal Michael, to sta življenje in ljubezen," je povedal Mark Pellington, režiser videospota. V njem so nastopali številni Jacksonovi oboževalci, posneli pa so ga pred dvema tednoma v Kaliforniji.

Spodaj si lahko ogledate nov videospot.

Pesem, ki se začne z besedami "to življenje ne traja večno", je Akon sicer napisal zase, vendar si je premislil, ko mu je Michael ponudil, da bi z njim zapel duet. "Svet pred nekaj leti še ni bil pripravljen na pesem. Vendar je njen čas prišel in je v tem obdobju postala krasna pesem," je povedal Akon, ki je pred kratkim posnel novo različico, saj z izvirno ni bil popolnoma zadovoljen.

Kmalu še več neslišanih pesmi
Hold My Hand je le ena izmed pesmi, ki bodo 14. decembra izšle na albumu Jacksonovih še neznanih pesmi. V zbirki pa bo mogoče slišati tudi dueta s 50 Centom in Lennyjem Kravitzem. Čeprav številni oboževalci nestrpno pričakujejo album na prodajnih policah, pa se z njegovo izdajo ne strinjajo vsi.

Poleg začetnih protestov Michaelove družine se je pritožil tudi pevec skupine Black Eyed Peas. Prepovedal je, da bi njegove pesmi, ki jih je posnel s kraljem popa, dodali na album. "Vse te pesmi so bile posnete, ko je bil še živ - torej, zakaj jih ni objavil? Bil je perfekcionist, zato to lahko prodajajo kot njegov album, vendar to ne bo to," je za Entertainment Weekly navedel kot razlago in dodal: "Nečastno se mi zdi, da tako služijo na njegov račun."