Prestolnici se obeta nov heavymetalski dogodek. Foto: Uradna facebook stran Steelwing
Prestolnici se obeta nov heavymetalski dogodek. Foto: Uradna facebook stran Steelwing

Obe skupini bo v četrtek gostil ljubljanski Orto bar. Steelwing je razmeroma mlada skupina, ki je navdušila ljubitelje stare šole heavy metala. Njihovi oboževalci so jih imeli priložnost videti že na Metalcampu 2011 in na evropski turneji z Accept. Januarja 2012 bo skupina izdala drugi album, Zone Of Alienation. Kanadčani Skull Fist pa pripadajo novemu valu klasičnega heavy metala. V letošnjem letu je izšel njihov debitantski album Head of the Pack.

Koncerta se lahko udeležite tudi vi. V sodelovanju z organizatorjem vam podarjamo dve vstopnici (ki bosta na večer koncerta srečneža čakali na blagajni Orto bara). Vse, kar morate storiti, je, da postanete oboževalec MMC Zabave na Facebooku in na zid napišete pravilni odgovor na vprašanje:
Iz katerih držav prihajajo Steelwing in Skull Fist?

a) Švedske in Kanade.
b) Slovenije in Finske.
c) Italije in Španije.
Nagradna igra bo potekala do srede, 1. februarja, do 10. ure.

Kot predskupina bo nastopila slovenska skupina Vigilance, ki preigrava heavy metal, začinjen s pankersko držo ter speed metal agresijo, in se tako zgleduje po evropskih bendih poznih sedemdesetih in zgodnjih osemdesetih, kot so Iron Maiden, Satan, Rainbow in Angel Witch. Tokrat se bodo predstavili z debitantskim minialbumom Steeds of Time.