Severa Gjurin. Foto: MMC RTV SLO
Severa Gjurin. Foto: MMC RTV SLO

Kot napoveduje že naslov dogodka Sozvočje v triu bo to koncert v triu, ki ga tvorijo Severa, Gal Gjurin in Blaž Celarec.

Trio sodeluje že leta. "Gal in Blaž sta glasbenika, ki ju neizmerno cenim in jima zaupam. Pred seboj imata ves čas celoto in razmišljata, kaj lahko poslušalca zmoti, kaj se lahko doda. Drug drugega poslušamo, zato se tudi hitro in brez težav glasbeno ujamemo," pravi Severa. Kot gosta se bosta pridružila Bilbi in Gregor.

Nagradna igra: v sodelovanju z organizatorjem smo podeljevali dve vstopnici za koncert Gjurinove.

Prejela jih je Mirjam Marn, ki je pravilno odgovorila, kako se imenuje koncert, s katerim se bo Severa predstavila v SiTi Teatru.

Na koncertu, ki bo temeljil predvsem na glasu in zvoku klavirja, boste lahko slišali Severine avtorske pesmi, pesmi zasedbe Olivija, priredbe slovenske popevke iz klasične dobe, ki jih je Severa posnela z bratom Galom (Telstar, Mlade oči, Orion ...) in nekaj novih, zanimivih priredb, ki jih boste slišali prvič.


Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najkasneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.