Buble bo v Ljubljani nastopil 6. novembra. Foto: EPA
Buble bo v Ljubljani nastopil 6. novembra. Foto: EPA

Koncert v Ljubljani so namreč prestavili; priljubljeni pevec tako v Areno Stožice namesto 1. novembra prihaja 6. novembra.

Organizatorji koncerta obveščajo, da bodo lahko obiskovalci vstopnico, ki so jo že kupili za odpovedani koncert v Zagrebu, zamenjali za koncert v Ljubljani. Menjava že kupljenih vstopnic za odpovedani koncert v Zagrebu je mogoča od ponedeljka, 21. julija, do 15. avgusta.

Vstopnice za ljubljanski koncert Michaela Bubléja z datumom 1. november 2014 ostanejo veljavne. Kupcem vstopnic ni treba menjati, razen če jim novi datum ne ustreza. V tem primeru lahko dobijo povrnjen denar na prodajnem mestu, kjer so vstopnico kupili.

Ljubljana je ena izmed postojank pevca na svetovni turneji - 2. novembra bo pel v Budimpešti, 4. v Krakovu, 5. na Dunaju, blizu nam bo tudi 12. novembra, ko bo nastopal v Münchnu. Dolgo turnejo bo pevec sklenil konec leta s koncertom v Londonu.

Uspešna kariera
38-letni Michael Bublé se lahko pohvali že s štirimi grammyji in več drugimi nagradami. Iz anonimnosti se je prebil z albumom It's Time leta 2005, dve leti pozneje pa je njegov novi izdelek, Call Me, že osvajal svetovne lestvice. Prvi singel s tega albuma, ki je še vedno ena največjih njegovih uspešnic, ima naslov Everything, veliko so se vrtele tudi skladbe Lost, It Had Better Be Tonight in Comin' Home Baby.

Leta 2009 je izdal album Crazy Love, s katerega so se najbolj "prijele" pesmi Haven't Met You Yet in Hold On. Po božičnem albumu Christmas je lani na prodajne police prišel še album To Be Loved, s katerega je najprej ponudil v poslušanje pesem It's a Beautiful Day. Prav ta album tudi predstavlja na svetovni turneji.