Se jih spomnite? Foto: EPA
Se jih spomnite? Foto: EPA

Danes 36-letni Robbie, ki je veljal za najbolj prepoznavnega člana skupine, je uspešno fantovsko zasedbo zapustil leta 1995 in se podal v solistične vode. Drugi člani (Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange in Mark Owen) so se na odre vrnili že pred petimi leti. Vse od takrat se je ugibalo, ali bo fantom uspelo zgladiti medsebojne spore in kdaj nastopiti v celotni "izvirni" zasedbi.

Julija letos je bilo ugibanj konec. Robbie je namreč potrdil, da se bo pridružil drugim in z njimi posnel nov album, ki naj bi na police prišel novembra. "Zdaj se pogovarjamo o turneji in po vsej verjetnosti se bomo po svetu odpravili naslednje poletje," je razkril Gary.

Načrti so veliki, a še ne dokončni
"Imamo velike načrte. Kaj, kdaj in kje se bo zgodilo, pa ne smemo še govoriti. No, pa tudi sami še vsega ne vemo," je dodal Williams, ki je skupaj z Barlowom napisal novi singel Shame. V živo ga bodo prvič odpeli v začetku septembra, na prodajne police pa bo prišel v začetku oktobra.

Williams, ki se je v začetku meseca poročil z ameriško igralko Aydo Field, je vesel, da jim je po 15 letih s fanti uspelo zgladiti spore. "15 let sem razmišljal, kaj jim bom rekel. Pred ponovnim srečanjem sem imel dolg pogovor z Garyjem in na koncu sva se drug drugemu opravičila. Veliko breme mi je padlo z ramen," je razkril Williams, ki pa se bo fantom najverjetneje pridružil le za nekaj časa, še piše Reuters.

Delček singla lahko slišite v spodnjem videoposnetku.