Par je dom našel v Los Angelesu. Foto: People
Par je dom našel v Los Angelesu. Foto: People
Robbie Williams
Robbiejeva priča je bil njegov najboljši prijatelj, 32-letni Jonathan Wilkes. Foto: EPA

Zaljubljenca sta si obljube izmenjala pred 75 svati v njegovem domu na Beverly Hillsu in ne na otočku Santa Catalina, kot so mediji sprva poročali. "Bil je zelo romantičen in lep obred," je reviji People dejal neimenovani vir.

"Še nikoli ni bil srečnejši"
Nevesta, 31-letna Ayda, je nosila preprosto belo obleko, lase pa je imela spete. Britanski zvezdnik si je za "dan d" izbral črn smoking. "Rob je končno srečen. To je tisto, kar si vsak želi za svoje otroke, in še nikoli ni bil srečnejši, kot je danes. Ayda je čudovita ženska, tako zabavna in prijetna, popolna zanj. Skupaj sta pravi diamant," je "cvetel" Robbiejev oče Pete Conway.

Poroke se niso udeležili drugi člani zasedbe Take That, ki se ji je Robbie po 15 letih samostojne kariere nepričakovano pridružil julija. Fantje namreč vsak posebej in na drugem koncu sveta uživajo v počitnicah, Robbieju pa so poslali voščilnice z dobrimi željami.

Robbie in Ayda sta par že od leta 2006, spoznala pa sta se prek skupnih prijateljev. Mladoporočenca si bosta zdaj privoščila dvotedenske medene tedne, nato pa se bo Robbie vrnil v domovino, v "naročje" zasedbe Take That, ki jo poleg njena sestavljajo Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald in Jason Orange.

Robbie eden najpremožnejših glasbenikov
Robbie je sicer dolgo veljal za velikega casanovo, ki osvaja dekleta kot po tekočem traku, z nobeno pa se ne more ustaliti. Spisek njegovih "bivših" je tako precej dolg, na njem pa so tudi manekenka Rachel Hunter, poppevki Nicole Appleton in Andrea Corr ter igralke Cameron Diaz, Joely Richardson in Anna Friel.

Mladoporočenca sta se nekaj dni pred poroko oglasila tudi pri odvetnikih in podpisala predporočno pogodbo, s katero bi se Ayda v primeru ločitve lahko dokopala le do dela Robbiejevega premoženja. Robbie naj bi bil namreč "težak" kar okoli 120 milijonov ameriških dolarjev, na lestvici najbogatejših glasbenikov revije Sunday Times pa se je uvrstil na 28. mesto.