Ayda spremlja Robbieja na vseh potovanjih. Foto: NATO
Ayda spremlja Robbieja na vseh potovanjih. Foto: NATO

Po radiu v Sydneyju, kjer je Robbie oglašal svojo vrnitev na sceno, so doživeli prav posebno zanimiv pogovor. V oddaji so gostili pevca in njegovo dekle. Voditeljica jima je omenila, da je Sydney znan po tem, da se tam veliko zvezdnikov zaroči. Williamsa je vprašala, ali si morda želi kaj deliti s poslušalci.

35-letni zvezdnik se je najprej nekoliko pošalil, saj je pet let mlajšo Aydo vprašal, ali je kdo, s komer bi se rada poročila. Nato pa ji je izpovedal ljubezen in jo vprašal: "Bi se poročila z mano?" Ker sama ni vedela ,ali gre za šalo, ga je vprašala po prstanu. Zvezdnik je bil iznajdliv in si ga je hitro sposodil od radijske gostiteljice. "Da, poročila bi se s tabo," je s prstanom na roki odgovorila Ayda in dodala, da zaroko sprejme z veseljem in se zaobljublja do konca dni.

Mama pravi, da je resno
Veliko navdušenih oboževalcev je klicalo na postajo in jima želelo čestitati, Robbiejeva spletna stan pa je polna vprašanj o poroki. Dvom o tem, ali je par zaročen, je sprožil pevčev predstavnik za odnose z javnostmi. Zanikal je, da bi Robbie mislil resno: "Res je izrekel besede, vendar se je šalil. Nista zaročena."

Drugače pa trdi Williamsova mama Jan, ki pravi, da sin že dolgo načrtuje poroko, saj sta s partnerico skupaj že skoraj kot tri leta. "Želel je storiti nekaj drugačnega in ona je ljubko dekle, jaz pa sem vesela za niju," je Jan povedala za britanski BBC.

Robbie in Ayda naj bi se spoznala preko prijateljev, ki so jima pripravili zmenek na slepo. Ona je takoj vedela, da se bo rodila ljubezen, on pa ji je rekel: "Pravzaprav mi nisi bila všeč. Prvih 20 minut sem razmišljal, kdo je ta norec." Želel jo je odpeljati domov, vendar se je vanjo zaljubil. Zdaj pa se govori že o tem, da naj bi imela že izbrana imena za otroke. Če bo fantek, bo Sonny, če bo punčka, pa Sunny.