Na začetku zdravljenja je Robbie, ki bo oktobra po treh letih spet nastopil na Otoku, pokadil 60 cigaret na dan, popil pa je tudi 36 skodelic kave. Foto: EPA
Na začetku zdravljenja je Robbie, ki bo oktobra po treh letih spet nastopil na Otoku, pokadil 60 cigaret na dan, popil pa je tudi 36 skodelic kave. Foto: EPA
Robbie Williams, Ayda Field
Kot pravi pevec, je Ayda ženska njegovih sanj, s katero želi ustvariti družino. Foto: EPA

Britanski pevec, ki se je v zadnjih letih spopadal z različnimi osebnimi težavami (bil je odvisen tudi od alkohola in mamil), je odprl svojo dušo za nemški časnik Stern. "Nisem šel na zdravljenje le za to, ker sem zašel na stranpota, temveč zato, ker je bila stvar zelo resna.

Smrt je morala potrkati na vrata, da sem se odločil poiskati pomoč," je dejal Robbie, ki je priznal, da se še vedno boji, da bi spet zašel v težave. Nekdanji član skupine Take That se je prijavil na kliniko za zdravljenje na svoj 33. rojstni dan, njegovo bivše dekle Lisa D'Amato pa je v nekem intervjuju dejala, da je bil Robbie odvisen od antidepresivov.

"Ayda, ženska mojega življenja"
Eden izmed razlogov, da se Robbie spet vrača na stara pota slave, je tudi njegovo dekle Ayda Field, ki mu je ves čas stala ob strani: "Ona ni pritiskala name, naj se spremenim, ravno to pa me je spodbudilo, da se spremenim na bolje. Zaljubljen sem v nekoga, ki mi z enako mero vrača ljubezen, tega nikoli nisem doživel. Zaradi tega pa sem v tej zvezi tako zelo previden, saj je ne želim prizadeti."

35-letni pevec, ki je veljal za velikega ženskarja, in 30-letna Ayda sta skupaj že tri leta, resnost njune zveze pa potrjuje dejstvo, da že razmišljata o poroki in otrocih (želita jih imeti tri): "Družina in zvestoba sta bili besedi, ki sta v moji glavi resnično dolgo rasli. Vem, da sem bil včasih pravi porednež. V razmerja se sploh nisem poglabljal, nato pa je prišla oseba, ki je res posebna in me je spremenila. Čudovita je."

Ali se mu bo uspelo povzpeti na sam vrh?
Popzvezdnik Robbie Williams, ki je kariero začel pri rosnih 15 letih kot pevec in plesalec v skupini Take That, bo novembra izdal nov album z naslovom Reality Killed The Video Star. Z novo zgoščenko želi 35-letni Williams spet pridobiti svoje oboževalce in se ponovno povzpeti na sam vrh britanske popglasbe. Ne dvomimo niti najmanj, da mu bo to tudi uspelo, saj je Robbie le najbolje prodajani britanski samostojni izvajalec vseh časov.