Menda Robbie Williams vse pogosteje 'videva vesoljce', pred kratkim pa se je oblekel v gorilo. Foto: EPA
Menda Robbie Williams vse pogosteje 'videva vesoljce', pred kratkim pa se je oblekel v gorilo. Foto: EPA

34-letni britanski pevec, ki trenutno živi v ZDA, je opravo (po tehtnem premisleku, kot je povedal prodajalec) kupil za 60 dolarjev v neki hollywoodski trgovini z oblačili, nato pa se v gorilji preobleki odpravil v javnost, menda je takrat prvič po treh mesecih zapustil svojo vilo. Kot je znano, se je popzvezdnik pred kratkim razšel s spremljavalko Aydo Field, tokrat pa ga je spremljala "skrivnostna neznanka".

TPT skrbi za "genialnega" Robbieja
Slike Williamsa v podobi "gorile" z velikimi črnimi sončnimi očali so povzročile skrb njegovih prijateljev, med njimi tudi nekdanjo Robbiejevo spremljevalko, britansko TV-voditeljico in manekenko Taro Palmer-Tomkinson (na Otoku je razvpita žurerka znana tudi pod kratico TPT), ki je za neki tabloid povedala: "Seveda me skrbi za Robbieja. On je genij in če si tako pameten in že toliko časa pod žarometi, si želiš pobegniti."

Williams se je v novicah nazadnje pojavil, ko je trdil, da je nad kalifornijskim hotelom, v katerem je prebival, videl neznani leteči predmet, zaradi česar je zadnje mesece menda vse bolj obseden z vesoljci. Ravno vesoljci in s tem vse več skrbi za pevčevo duševno zdravje naj bi bili razlog za razhod s Fieldovo.