Zlatko je zaprt v snemalni studio. Foto: Klemen Ilovar
Zlatko je zaprt v snemalni studio. Foto: Klemen Ilovar

"Trenutno jaz in moj prijatelj Đigi, bolj znan kot Igor Potočnik, končujeva novo ploščo. Z Blažem iz 1120 produkcije pa kombinirava ideje za nove videospote. Skratka obeta se vroča zima," napoveduje svoj četrti studijski projekt Zlatko.

Sredi poletja je v Novem mestu pomagal prijatelju Edisu, ki je snemal svoj glasbeni prvenec. "Zelo preprosto sem Edisa povezal s Flejmijem ... Začela sta delati njegovo ploščo, povabil me je k sodelovanju in ni mi bilo panike priti v domači studio. In uživati v tem, kar mi je bilo dano (smeh)," je sodelovanje pojasnil Zlatko.

V sodelovanju je moč
Raper priznava, da rad sodeluje z drugimi umetniki. "Verjetno nas sama pot pripelje oziroma združi. Nimam nekih kalkulacij ali šablon, ali je to dobro ali ne," je mnenja Zlatko in dodaja, da se mu v določenih mestih večkrat ponudi možnost nastopanja. "In seveda je še lepše, če si to vzameš kot izlet, mogoče prespiš in drug dan sediš z prijateljem ali znancem iz domačije na kavi (smeh)," dodaja Zlatko.

Zlatko je v začetku leta s svojega aktualnega albuma Svet je lepši predstavljal s singlom V iskanju sreče, ki ga je posnel z mlado pevko Nino Pušlar.