Foto: Promocijsko gradivo
Foto: Promocijsko gradivo

Diskografija Laure Pausini, ki vključuje 14 studijskih albumov, posnetke v živo, priredbe drugih izvajalcev in številna glasbena sodelovanja z vodilnimi izvajalci svetovne glasbene scene, je pred kratkim zbrala pet milijard prenosov na digitalnih platformah.

Njena deseta svetovna turneja je dosegla velik uspeh. Njene razprodane nastope v dvoranah v Evropi, Južni Ameriki in Združenih državah Amerike si je ogledalo že več kot 450.000 obiskovalcev.

V zimskem delu svetovne turneje bo obiskala tudi Slovenijo, kjer bo v Areni Stožice 20. decembra izvedla svoj prvi koncert.

Največkrat nagrajena italijanska glasbenica, dobitnica dveh grammyjev, štirih latinskoameriških grammyjev, dobitnica zlatega globusa in nominiranka za oskarja je še zmeraj na samem vrhu lestvice na Spotifyu kot najbolj poslušana italijanska izvajalka na svetu z več kot osmimi milijoni poslušalcev mesečno.

Poleg tega s številom obiskovalcev svojih koncertov še naprej ruši rekorde, s čimer potrjuje status najuspešnejše italijanske umetnice na svetu.