Nasmejana Alenka Gotar je na vprašanje, zakaj vedno bolje izgleda, odgovorila, da k temu pripomore uspešna kariera pa tudi pomlad. Foto: MMC RTV SLO
Nasmejana Alenka Gotar je na vprašanje, zakaj vedno bolje izgleda, odgovorila, da k temu pripomore uspešna kariera pa tudi pomlad. Foto: MMC RTV SLO
Alenka Gotar
Alenka je lani odlično zastopala našo državo na izboru za pesem Evrovizije. Foto: RTV SLO
Alenka Rebeki svetuje ...

Alenka je v spletni klepetalnici napisala, da Rebeko povsem podpira: "Lahko se še vedno zgodi kaj nepričakovanega, da ji spodleti, vendar verjamem, da ji ne bo. Ko sva se v petek pred njenim odhodom videli, sem jo objela in ji rekla: 'Naredi vse to, česar jaz nisem znala in potem, ko sem se naučila, kako se tem stvarem streže, tudi nisem smela.'"


Več Alenkinih nasvetov za Rebeko si lahko ogledate v priloženem videoposnetku na desni.

In katera predstavnica Slovenije na izboru za pesem Evrovizije je bila po Alenkinem mnenju najboljša? "Najboljša mi je bila Tanja Ribič in za promocijo - za evrovizijski cirkus sploh - Sestre. Koga bi poslala, ne vem. Nekoga, ki bi to delal iskreno, pošteno za Slovenijo in ne zase, kot sem to storila jaz."

Srečno zaljubljena
Poleg Evrovizije in Alenkine glasbene kariere pa je veliko uporabnikov zanimalo, ali je Alenka samska ali srečno zaljubljena. Na vprašanje o ljubezni in njenem vplivu na njeno glasbeno kariero je odgovorila, da jo je ljubezen pospešila: "Odkar imam to kvalitetno in dobro zvezo, ki jo imam - in to ni Stojanović:), je vse lažje, imam popolni suport. Je navdih in moč." Tako je še zanikala zlobna namigovanja, da naj bi imela po sodelovanju v oddaji Zvezde pojejo s Slavišo Stojanovićem ljubezensko afero.

Več o tem, s kom bi posnela duet, kakšni so njeni načrti in drugem pa si lahko preberete v celotnem klepetu.

Zakaj s Stojanovićem nista nastopila v 2. krogu Zvezede pojejo?
Ker veliko ljudi zanima, zakaj Alenka in Slaviša Stojanović kljub zmagi v prvem krogu oddaje Zvezde pojejo, nista nastopila v nadaljevanju, je Alenka vzrok pojasnila: "Odločitev je padla s strani Slaviše Stojanovića zaradi pritiska, ali bo državni prvak ali ne. Seveda mu iskreno želim, da bi to postal. Pri odločitvi sem ga podprla, čeprav mi je bilo žal in čeprav so ga spodbujali, da gre dalje tudi v njgovem klubu NK Domžale. Pravega razloga za njegovo odločitev pa verjetno ne bom nikoli izvedela."

Alenka Rebeki svetuje ...