Nekdanja manekenka je idejna vodja in pevka zasedbe Kisha. Foto: Miro Majcen/Kino Šiška
Nekdanja manekenka je idejna vodja in pevka zasedbe Kisha. Foto: Miro Majcen/Kino Šiška

Podrobnosti o nepravnomočni odločitvi sodišča je objavila na svojem profilu na Facebooku in prijatelje prosila za podporo.

Kot piše Večernji, sodna bitka med 35-letno Anđo in nekdanjim šest let starejšim nekdanjim možem, gostilničarjem Primožem Dolničarjem, traja že tri leta.

"Seveda se bom pritožila," se je Marićeva na odločitev sodnice oziroma "razsodbe v imenu ljudstva na 33 straneh" odzvala na omenjenem družbenem omrežju in prijatelje pozvala, naj držijo pesti zanjo. Med drugim je zapisala, da se je znašla "v območju somraka".

Nazadnje so se v medijih pojavljale Dolničarjeve ostre obtožbe, ki je na sodišču nekdanji ženi med drugim očital, da sina "strada", motilo pa ga je tudi, da je podrobnosti o svojem zakonu in njegovem razpadu bral v Anđinem javno dostopnem blogu, ki ga je pisala za neki hrvaški portal.

Takrat so na družinskem sodišču odločili, da je za devetletnega dečka bolje, da bi živel z očetom, saj se je tam rodil, hodil v vrtec in osnovno šolo. Predstavniki sodnih organov so se strinjali z možnostjo, da bi Gašper izmenjaje živel en teden pri očetu, drugega pri mami, a je nato Dolničar vložil zahtevo za popolno skrbništvo nad sinom, ki so ji zdaj ugodili.