Anžej je bil gost spletne klepetalnice Multumedijskega centra RTV Slovenija. Foto: RTV Slo
Anžej je bil gost spletne klepetalnice Multumedijskega centra RTV Slovenija. Foto: RTV Slo
Anžej kot voditelj oddaje Jasno in glasno
Anžej je o svoji sovoditeljici Janji našel (skoraj) samo pohvalne besede. Foto: RTV Slo

Anžej, ki je tudi sam znan po izbiri zanimivih čevljev, se je širši javnosti predstavil kot finalist Bitke talentov v oddaji Spet doma Televizije Slovenija. V klepetu je povedal, da je njegov najljubši slovenski tv-voditelj prav Mario Galunič, sam pa bi se najraje preiskusil kot voditelj Eme.

Še prej se bo na slovenskem izboru za Evrovizijo preiskusil kot nastopajoči, in sicer že naslednje leto - skladba se že pripravlja in kot pravi Anžej bo res "huda".

Videli bomo, ali bo sledil receptu za uspeh na Evroviziji, ki ga je zaupal v klepetalnici. Kot je povedal, naj bi uspeh zagotavljala zmes "ubijalskega stylinga in koreografije, dobrega glasu in udarnih ritmov".

Z obiskovalci klepetalnice je Anžej "obdelal" celotno skupino Atomik Harmonik, zavrnil pa je tudi namigovanja, da se z Omarjem Naberjem, zmagovalcem Bitke talentov, ne razumeta prav dobro.

Anžej, ki bo v petek dopolnil 18 let, se intenzivno pripravlja na opravljanje vozniškega izpita. Za cilj si je postavil, da se bo z avtom pripeljal že na glasbeni festival Melodije morja in sonca, kjer bo nastopil 15. julija.

Celoten klepet z Anžejem, med drugim, koga bi izbral, če bi lahko (moral) izbirati med Angelino Jolie in Jennifer Aniston ter med Sestrami in Karmen Stavec, kaj meni o politiki in zakaj je njegov najljubši politični lik Marija Poszonec, si lahko preberete tukaj.